NEOMIND

NEOMIND


Valtteri Pakarinen

PsM., MSc, YET

Yritysvalmentaja ja -kouluttaja


Valtteri Pakarinen

Performance Coach & Trainer

  • Psykologian maisteri
  • Master of Science
  • Ratkaisukeskeisyyden asiantuntija (ylemmän erityistason psykoterapeutti)
  • ISPE:n jäsen - äärimmäistä ongelmanratkaisua (www.thethousand.com)


Ratkaisut työn tuottavuuden lisäämiseen ihmisten avulla.


Työni lähtökohdat: tuottavuuden ja hyvinvoinnin kehittäminen, työn vaativuus, kiire, stressi, jännitteet, ongelmat, sosiaaliset ristiriidat, negatiiviset tappion kierteet, epävarmuuden, "VUCA"-maailman ja liike-elämän ajankohtaiset haasteet.


Tarjoan työhön integroituvia työkaluja, jotka eivät ole pois työajasta, vaan kytkeytyvät helposti yritysten nykyisiin käytäntöihin.


Neomindin tulokulma - Powering the Growth - varustaa yksilöt resursseilla, jotka mahdollistavat ja tuottavat muutoksen. Tämä eroaa perinteisemmästä top-down-ajattelusta, mikä on suosittua, mutta tuottaa enemmän vastarintaa ja muutoksen haasteita.


Johdon ja henkilöstön yksilö- ja tiimivalmennukset, koulutukset, konsultointi.


Taustani laadukkaiden kansainvälisten yritysvalmennusten parista antaa pohjaa. Näistä siirryin edelleen kuntoutuspsykoterapian tuottajaksi, mikä vahvisti osaamistani työkyvystä huolehtimisessa. Nyt tarjoan syvällisiä HRD-ratkaisuja liiketoiminnan tuottavuuden lisäämiseen.

Ota yhteyttä.

Kehittyneet ratkaisut ja huippusuoriutumisen työkalut. Konkreettisia ja vaikuttavia resursseja yksilöille, tiimelle ja organisaatioille.

Näitä työn ja vaativan toiminnan resursseja ovat mm. tunteiden ja stressin hallinnan työkalut sekä asenteiden, vuorovaikutuksen, johtamisen, tiimityön ja muiden toimintatapojen kehittäminen.

Tarjoan työkalut organisaatioiden voimaantumiseen, hyvinvointiin ja huippusuoriutumiseen.